ZA DOBRO POČUTJE HIŠNIH LJUBLJENČKOV IN NJIHOVIH SKRBNIKOV.

0

Search

ZA DOBRO POČUTJE HIŠNIH LJUBLJENČKOV IN NJIHOVIH SKRBNIKOV.

Search

BACHOVO CVETNO SVETOVANJE

 

 

KDO JE BIL DR EDWARD BACH IN KAJ SO BACHOVE CVETNE ESENCE?

 Dr Edward Bach (1886-1936), zdravnik, bakteriolog, patolog, homeopat , je po dolgih letih dela z bolniki začel raziskovati zdravilne učinke rastlin pri zdravljenju oziroma odpravljanju emocionalnih vzrokov različnih bolezni. Pripravke, ki jih je pripravil iz rastlin se imenujejo Bachove cvetne esence

Opredelil je 38 osnovnih čustvenih stanj in jih razdelil v 7 skupin ter razvil njim ustrezne cvetne esence. Pomagajo tako ljudem kot živalim.  Zakaj Bachove cvetne esence niso PLACEBO? Eden od dokazov je ta, da delujejo pri živalih. Živali ne vedo kaj je placebo. 🙂

Hiša, v kateri je Dr. Bach preživel zadnja leta svojega življenja , je danes znana kot Bachov center (Mount Vernon, England). Kakor v času Edwarda Bacha v 30 letih prejšnjega stoletja, tudi danes večino cvetov in rastlin naberejo v vrtu Bachovega centra. Izdelava originalnih Bachovih cvetov še dandanes natančno sledi prvotnim navodilom Dr.Bacha.

 ZAKAJ NA IDIVIDUALNO CVETNO SVETOVANJE?

Dr Edward Bach je verjel v INDIVIDUALNO ZDRAVLJENJE POSAMEZNIKA. Zaradi takšnega pristopa so/smo izobraženi svetovalci, ki se poglobljeno ukvarjamo z esencami in njihovim delovanjem, da bi lahko posameznikom čim bolj pomagali pri zdravljenju oziroma ‘delu na sebi’.

BACHOVE CVETNE ESENCE so namenjene prav vsem, tako ljudem kot živalim, saj smo občutljiva bitja, ki včasih za naše ravnovesje potrebujemo le malce narave.  

KIMAKI je tu zato, da združi živali in nas, ljudi, saj imamo vsi duše in čustva.

Kužki in njihovi skrbniki so pri nas najbolj pogosti obiskovalci, medtem ko princese muce in princi mucki k nam pošljejo skrbnike, oni pa počakajo doma na svoje esence. 

Za konje je svetovanje prilagojeno, saj poteka v njihovem okolju, na ranču. 

Svetovanje je najbolj opraviti osebno, saj se ljudje in živali ne izražamo le verbalno, temveč tudi naša telesna govorica veliko pove o našem čustvenem stanju. To je še sploh pomembno pri živalih, ki s svojim vedenjem sporočajo, kako se počutijo. Bachovo svetovanje za ljudi poteka malce drugače kot za hišne ljubljenčke, pri katerih je potrebna malce drugačna obravnava. Pri obeh pa se je potrebno naročiti na termin (kimaki.info@gmail.si ali preko telefona 041 975 598). V kolikor se svetovanja udeleži več družinskih članov in/ali več ljubljenčkov, so termini podaljšani iz ene ure na toliko, kolikor je oseb oziroma ljubljenčkov na obravnavi ( na primer: 1 oseba=1 ura, 1 oseba in 1 kuža=2uri). Plačilo za osebno svetovanje je možno tukaj preko spleta ali na osebnem svetovanju z gotovino.

 

Zaradi velikega povpraševanja za svetovanje na daljavo je možno opraviti svetovanje tudi preko telefona

 Trenutna situacija je marsikoga pripeljala v stisko, ki se pojavi občasno ali pa kar ne popusti. Morda gre za tesnobo, strah, izgubo volje, smisla, depresijo…. .  Zakaj si nebi pomagali z naravo? Prava mešanica Bachovih esenc je vedno pomagala premagati čustvene stiske tako ljudi, kot živali.

Pred ‘korona-norijo’ sem se močno borila za osebno srečanje in pogovor, saj dober pogovor, nežna energija in toplina človeka vedno pomaga videti luč na koncu tunela. V tej situaciji se tudi jaz poskušam prilagoditi in pomagati po najboljših močeh. Ker za marsikoga osebno srečanje predstavlja dodaten stres/oviro, je svetovanje mogoče izvesti tudi preko telefona.

Kako poteka svetovanje na daljavo:

1. Zaprosite za termin (lahko tudi napišete časovni okvir, ki bi vam najbolj odgovarjal):

ALI: Preko telefona (klic ali sms) na 041 975 598

ALI: e-mail na kimaki.info@gmail.com

ALI: kliknete na  ‘gumbek’ spodaj – Imate vprašanje ali se želite naročiti na termin?

2. V nekaj urah prejmete 2 možna termina, izberete enega in ga potrdite.

3. Pokličete na dogovorjen termin na 041 975 598 in oglasim se jaz, Simona 🙂 . Udobno se namestite doma na kavč, po možnosti s skodelico toplega čaja. Po pogovoru dobite tudi navodila o jemanju mešanice Bachovih esenc, ki bo pripravljena SAMO za vas. Mešanico esenc vam pošljem po pošti. Mešanica Bachovih esenc se pripravi takoj po pogovoru in se pošlje po pošti ali GLSu, kot dogovorjeno s stranko. V kolikor je svetovanje na daljavo za živali, je OBVEZNO pred (včasih tudi po) dogovorjenim telefonskim terminom, poslati video posnetke. Navodila o potrebnih posnetkih dobite pred dogovorjenim terminom, odvisno je od težave, ki jo želite odpraviti. Enako kot za ljudi, po pogovoru po telefonu in pregledu video posnetkov, se pripravi Bachova mešanica esenc, ki se jo pošlje po pošti ali preko GLSa. Navodila o shranjevanju in doziranju dobite na koncu pogovora.

 

 

 

 

Za več informacij o Bachovem svetovanju za živali, kliknite spodaj: