ZA DOBRO POČUTJE HIŠNIH LJUBLJENČKOV IN NJIHOVIH SKRBNIKOV.

0

Search

ZA DOBRO POČUTJE HIŠNIH LJUBLJENČKOV IN NJIHOVIH SKRBNIKOV.

Search

Nervozni VI,  nervozni PSI?!

”Ste morda opazili, da so nekateri psi zadnje časi malce ‘nervozni’?” To me je pred kratkim vprašala redna stranka, ki na svetovanje pride tako sama kot tudi za svojega ljubljenčka. Moram priznati, da sem si vzela trenutek, preden sem odgovorila. Potem sem jo vprašala, če se ji morda zdi, da so skrbniki teh kužkov zadnje čase malce bolj ‘nervozni’?  In seveda sva prišle spet do pogovora, kako ČUSTVENO STANJE LJUDI VPLIVA na vedenje oziroma čustveno stanje živali. Stranka me je vprašala: ”In komu bi vi potem najprej svetovali jemanje Bachovih esenc?” Kaj mislite kaj sem odgovorila?

Vedno je treba najprej pomagati sebi, potem lahko pomagamo drugim. Ja, tudi jaz se moram tega večkrat spomniti. Vsi smo kdaj v situaciji, ko pozabimo nase, vidimo pa težave drugih.  Psi so zadnje čase morda res malce bolj ‘NERVOZNI’, ampak zakaj? Kaj se je spremenilo za pse v korona-času? Veliko! In veliko se je spremenilo za nas ljudi. Zato je tokrat moj odgovor, da je potrebno pomagati obema, tako skrbniku psa, kot tudi psu.

Naslednje vprašanje je bilo: ”Ja pa ali imamo Bachove esence proti ‘NERVOZI’?” 🙂

Imamo, ampak seveda se je potrebno najprej dobro pogovoriti, da najdemo vsa čustvena stanja, ki prispevajo k tej ‘NERVOZI’ , da lahko pripravimo pravo  mešanico esenc, ki bo pomagala.

Do sedaj so vsa svetovanja/pogovori potekali osebno, ‘korona-časi’ pa kličejo po svetovanju na malce prilagojen način:

 

Kako poteka svetovanje na daljavo:

  1. Zaprosite za termin (lahko tudi napišete časovni okvir, ki bi vam najbolj odgovarjal):
  1. V nekaj urah prejmete 2 možna termina, izberete enega in ga potrdite.

 

  1. Pokličete na dogovorjen termin na 041 975 598 in oglasim se jaz, Simona 🙂 . Udobno se namestite doma na kavč, po možnosti s skodelico toplega čaja. 🙂 Po pogovoru dobite tudi navodila o jemanju mešanice Bachovih esenc, ki bo pripravljena SAMO za vas. Mešanico esenc vam pošljem po pošti.