ZA DOBRO POČUTJE HIŠNIH LJUBLJENČKOV IN NJIHOVIH SKRBNIKOV.

0

Search

ZA DOBRO POČUTJE HIŠNIH LJUBLJENČKOV IN NJIHOVIH SKRBNIKOV.

Search

POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja trgovine na spletni strani www.kimaki.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. S potrdilom nakupa KUPEC potrjuje, da se strinja s sledečimi pogoji poslovanja. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med prodajalcem in potrošnikom.

Podatki o prodajalcu

KIMAKI, izobraževanje in svetovanje, Simona Šanc s.p.   ( kratko ime: KIMAKI, Simona Šanc s.p.), Volavlje 43, 1000 Ljubljana; matična številka 6977693000, davčna številka SI35001992 in TRR: SI56 0310 2100 0257 794.

Cene in ponudba artiklov

Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta se ponudba artiklov ažurira in spreminja.  Cene v spletni trgovini vključujejo DDV. V ceno so vključeni stroški pakiranja, niso pa vključeni stroški dostave. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Kupoprodajna pogodba med prodajalcem in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za prodajalca kot za kupca.

 

Naročanje

Naročanje poteka preko svetovnega spleta 24 ur na dan, vse dni v letu. Potrošnik izbira in naroči izdelke, ki so mu na voljo v spletni trgovini, razvrščeni v kategorijah. Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. O morebitni spremembi naročila, mora kupec o tem prodajalca obvestiti pred prejemom obvestila o zaključenem naročilu na e-naslov kimaki.info@gmail.si, kjer mora navesti tudi številko nakupa, ki je omenjena v elektronskem sporočilu o nakupu.

Poštnina za dostavo znotraj Slovenije

Za spletna naročila nad 60€ je dostava brezplačna. Dostavo naročenega blaga izvaja Pošta Slovenije ali GLS, logistične storitve d.o.o. .  Strošek poštnine je fiksen za pakete do 2. kg in znaša 3,95 EUR. Za večja naročila in za naročilo steklenic vas o točnem znesku poštnine obvestimo naknadno na elektronski naslov.

V primeru plačila po povzetju vam Pošta Slovenije po  njihovem veljavnem ceniku (dostopen na http://bit.ly/postaceniki ) zaračuna še vplačilo  obrazca UPN in sicer za vrednosti do 98 EUR znaša doplačilo 1,05 EUR+DDV.

Pravica do odstopa od pogodbe in vračilo blaga

Kupec ima pravico, da brez utemeljitve razlogov za svojo odločitev odstopi od pogodbe, o čemer mora v štirinajstih (14) dneh od prejema pošiljke pisno obvestiti prodajalca na e-naslov kimaki.info@gmail.si.  Blago pa je dolžan vrniti v roku tridesetih (30) dni od prejema blaga na naslov prodajalca. V tem primeru kupec sam poravnava stroške poštnine, ki nastanejo ob vračilu kupljenega artikla. Vračilo prejetega blaga v 14-dneh po prejetju, brez predhodnega pisnega obvestila, se prav tako šteje za odstop od nakupa. Vrnjeno blago mora biti nepoškodovano, nerabljeno in v originalni embalaži. Priložen mora biti tudi račun nakupa. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo, razen če ni drugače dogovorjeno. Če je kupec odstopil od pogodbe, mu prodajalec vrne kupnino za vrnjeno blago takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu pogodbe. Pri vračilu blaga je potrebno navesti TRR, kamor se bo izvedlo vračilo kupnine.

Varovanje podatkov

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov. Prodajalec  zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Pri naročilu blaga morate posredovati vaše ime, priimek, naslov in e-naslov, da lahko prodajalec zagotovi nemoten proces končne izvedbe vašega naročila in da vas lahko obvestimo o morebitnih spremembah ob naročilu.

 

Avtorske pravice

Spletno mesto www.kimaki.si je v lasti prodajalca. Vse pravice so pridržane. Vsebine na spletnih straneh lahko vsebujejo gradivo, katerega avtorske pravice so lahko tudi last tretjih oseb. Zato je vsakršno posredovanje informacij iz spletnih strani dovoljeno samo s pismeno odobritvijo lastnika.

Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev, o čemer vas bomo na teh straneh sproti obveščali.

Za morebitne spore je pristojno sodišče v Ljubljani.